2019. augusztus 29. Híradó

UTOLSÓ ETAP – Még ugyan zajlanak a munkálatok, de már utolsó harmadánál tart a Vasmű út felújítása. Ennek kapcsán Iván László, a 6-os számú választókörzet önkormányzati képviselője nyilatkozott stábunknak.

ISKOLAKEZDÉS – Az első tanítási napot megelőző hetekben indul igazán a nagy tanszervásár: füzetek, tollak, ceruzák, iskolatáskák – csak néhány taneszköz, amely elengedhetetlen az iskolakezdéshez. Bár a tankönyvek ingyenesek, egy gyermek esetében átlagosan 20-tól 40 ezer forintig terjedő összeget költenek a szülők a szeptemberi tanévkezdésre.

DKKA – Új busz és kerékpárok – Új, minden igényt kielégítő autóbusszal utazhatnak a jövőben mérkőzéseikre a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlás együttesei. A csapat számára az önkormányzat, mint tulajdonos, az anyagi feltételeket biztosítja ahhoz, hogy tényleg csak a kézilabdával kelljen foglalkoznia az akadémia ifjú tagjainak, akik egy remek közösséget alkotva, komoly szakmai hátteret is maguk mögött tudva igyekeznek előrébb lépni és folyamatosan fejlődni.

KÖZELI ÉS TÁVOLI TERVEK – Palkovics Kata a 9-es számú választókörzet önkormányzati képviselőjelöltje közeli és távoli terveiről beszélt stábunknak. A képviselőjelölt szeret az embereken segíteni, és úgy érzi, képviselőként még többet tud tenni- már nem csak a szűk közösségért, hanem az egész város tekintetében.