2019. július 13. Híradó

IDEIGLENES ÁTKÖLTÖZÉS – Újabb orvosi rendelőket újítanak fel, ezúttal a Római városrészben. Az érintett praxisok már az új, ideiglenes helyen fogadják a betegeket.

ROCK- ESKÜVŐ – Bár már 5. alkalommal ad otthont a Szalki – sziget a méltán népszerű és több ezer embert vonzó Rock Maratonnak mégis első alkalommal van lehetőség arra, hogy a rock szerelmesei itt mondják ki a boldogító igent hivatalosan is. Ezen a héten 3 ilyen menyegző is volt, ebből az elsőn Cserna Gábor polgármester is részt vett.

SZURKOLÓI ANKÉT – Új játékosok bemutatása, a jövő évi célok felsorakoztatása és egy szurkolói klub létrehozása. Erről mind szó esett azon a szurkolói ankéton, amelyet a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése szervezett szerdán a Campus Étteremben.

ÚJ FŐIGAZGATÓ – A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatói posztját július 1-től Pocsainé Varga Veronika tölti be. Az új vezetővel ennek apropóján készítettünk interjút.

HOLTTEST – Ahogyan szerdán arról már beszámoltunk a Szalki- sziget üdülősor felőli partszakaszán egy holttestet találtak. A Fejér Megyei Rendőr főkapitányság tájékoztatása szerint az 50 éves helyi lakos július 9-én tűnt el.

ÚJ IGAZGATÓ – A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája élére kiírt tagintézmény-vezetői pályázata eredményes lett. Baráth Károly Artúr 5 éven keresztül vezetheti az iskolát.

FELÚJÍTÁS – Mintegy 16 millió forintból megújul a Szórád Márton úton lévő egyik buszöböl. A munkálatokról Nagy Zoltánné, a körzet képviselője nyilatkozott televíziónknak.