2019. június 12. Szépkor

Ismét itt a nyár de az élet nem áll meg sőt programok tömkelegével várja a kicsiket és nagyokat a munkás művelődési központ az elkövetkező 3 hónapban is. Kováts Rózsa az intézmény igazgatója nyilatkozott stábunknak a várható kikapcsolódási lehetőségekről

Megkezdődött a Magyarország egyik legnépszerűbb gyümölcsének szezonja, az eperé amelyből sokan úgy gondolják nem lehet eleget fogyasztani. A vitamin és lédús gyümölcs aránylag rövid ideig terem, ezért sokan kihasználják a lehetőséget, ha kedvezményes áron hozzájuthatnak. Ilyen például a szedd magad akció is, ahol mindenki annyit szed kedvenc gyümölcséből amennyit jónak lát, és azt amelyik neki a legszimpatikusabb.

Június 1-jén már a naptár szerint is kezdetét vette a nyár. Bár az eddigi időjárás hagyott némi kivetnivalót maga után, múlt hét szombat óta folyamatosan csak melegszik az idő, ennek köszönhetően pedig országszerte egyre jobban megtelnek a strandok. Ez pedig Dunaújvárosra is igaz.

A családfőt ünnepelték a Magyar úti klubházban. A Pentele Nyugdíjas Klub tagjai mint minden évben, így idén is megtartották a már hagyománynak számító Apák Napi rendezvényüket, ahol közösségük férfi tagjainak egy kis meglepetéssel készültek.