2019. június 8. Híradó

FOLYIK A KERESÉS – Térségünkben is találtak holttesteket a múlt hét közepén elsüllyedt Hableány hajó utasai közül. Kulcson és Hartán kiemeltek egy-egy halottat, most pedig már személykereső kutyákat is bevetnek a sikeres kutatás érdekében. Erről tartott sajtótájékoztatót Jackovics Péter, a katasztrófavédelem veszélyhelyzet-kezelési főosztályvezetője városunkban pénteken.

DÍJÁTADÓ – Dunaújváros MJV Közgyűlése által alapított pedagógus díjak a Dunaújváros Érdemes Pedagógusa”, „Dunaújváros Oktatásügyéért” díj valamint a „Pedagógus Életpályáért Emlékérem”ünnepélyes átadására került ma sor a Polgármesteri Hivatalban ahol . Az elismeréseket Cserna Gábor polgármester adta át.

MEGKEZDŐDÖTT A CSATORNA -BERUHÁZÁS – Megkezdődött a csatornázás az Északi városrészben. A Dunaújváros-Rácalmás- Kulcs szennyvízvezeték-hálózat építésének részeként történik az északi városrészben a csatorna-beruházás.  A műszaki-kiviteli tervekhez az üzemeltetők hozzájárulásukat adták, így már június 3-án elkezdődhettek  a tényleges munkák.

NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA – kiállítás megnyitóval és koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak

MEGÚJULNAK A RENDELŐK – Három városrészben újul meg Dunaújvárosban a házi orvosi rendelők

SZENT KORONA – Június 1-jén első alkalommal tartottak Szent Korona Napot városunkban. A konferencia részeként a magyar nemzet legértékesebb szimbólumának másolata is megtekinthető volt az Evangélikus Templomban.