2019. május 28. Híradó

IFJÚSÁGKUTATÁS – drogprevenciós szakmai beszélgetést szerveztek az iskolásoknak

TÁRSASÁGIADÓ – BEVALLÁS Sajtóközleményben tudatja a lakossággal a nemzeti Adó és Vámhivatal, hogy a vállalkozásoknak május 31-éig kell benyújtaniuk a társaságiadó-bevallást és gondoskodniuk a beszámoló letétbe helyezéséről és közzétételéről. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elektronikus üzenetben hívta fel a tavalyi mulasztók, késve teljesítők figyelmét a határidőre. Többek között erről nyilatkozott tévénknek telefonos interjújában Mártonné Beke Éva a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága Igazgatási Osztályának sajtóreferense.

ÖNKÉNTESEK HETE – Ismét zajlik az Önkéntesek Hete a Jószolgálati Otthon napközijében és gondozóházában. A hétfőtől -péntekig tartó rendezvényen több érdekes és izgalmas foglalkozás is várja a résztvevőket a Jószolgálati Otthon mindkét intézményében.

KONCERT – Egy magyar-ukrán zenei délután tartottak múlt héten a Sándor Frigyes Zeneiskolában. A tanév végéhez közeledve, felvételt hirdet az intézmény a jövő hónapban többféle hangszerre.

IRÁNYÍTOTT VÉRADÁS – Az egész országot megrázta a hír, miszerint a fiatal, tehetséges szekszárdi kosárlabdázó lány, Gereben Lívia leukémiás. A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia tagjai kedden délelőtt irányított véradást szerveztek, hogy ezzel is segítsék a betegséggel küzdő lány gyógyulását.