2019. május 25. Híradó

INDUL A PAKS II. AKADÉMIA – Indul a Paks II. Akadémia. Ezt Sajtótájékoztató keretében jelentette be szerdán a Dunaújvárosi egyetem és a Paks 2. Zrt vezérkara. Ezzel egy újabb szoros kapocs jött létre a vállalat és az iskola között.

KISFILMFESZTIVÁL – 27 alkotást neveztek be a Dunaújvárosi Egyetem hallgatói a házi kisfilmfesztiválra. Öt kategóriában zsűrizték a munkákat, a legjobbak díjazásban részesültek.

KÓRHÁZI NYÍLT NAP – Az egészségügyi hivatás népszerűsítésére szervezett Nyílt Napot a Szent Pantaleon Kórház a pályaválasztás előtt álló általános iskolák 7. osztályosainak. A program részeként a csoportokra osztott gyerekek különféle állomásokon nyerhettek bepillantást a betegellátás folyamatába.

FIATALOK FÓRUMA – A Magyar Rehabilitációs Társaság minden évben megrendezi éves tudományos konferenciáját, amelynek idén Dunaújváros és a Polgármesteri Hivatal Rendezvényterme adott otthont. A Fiatalok Fóruma nevet viselő programon mintegy 100-an vettek részt.

VÉGHAJRÁ – Csütörtökön tartotta meg utolsó sajtótájékoztatóját a Fidesz helyi szervezete az EP választások előtt, ahol Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke többek között ismételten hangsúlyozta, hogy Magyarország szempontjából visszafordíthatatlan következményei lesznek a szavazás eredményének.