2019. május 24. Híradó

VÉGHAJRÁ – Csütörtökön tartotta meg utolsó sajtótájékoztatóját a Fidesz helyi szervezete az EP választások előtt, ahol Cserna Gábor a Fidesz helyi elnöke többek között ismételten hangsúlyozta, hogy Magyarország szempontjából visszafordíthatatlan következményei lesznek a szavazás eredményének.

RENDŐRSÉGI JELENTÉS – Ahogyan már megszokhatták pénteki híradónkban a hét legfontosabb rendőrségi híreivel jelentkezünk. Csepely Balázs rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr Főkapitányság kommunikációs referense foglalta össze televíziónknak az elmúlt napok eseményeit.

FIATALOK FÓRUMA – A Magyar Rehabilitációs Társaság minden évben megrendezi éves tudományos konferenciáját, amelynek idén Dunaújváros és a Polgármesteri Hivatal Rendezvényterme. A Fiatalok Fóruma nevet viselő programon közel 100-an vettek részt.

SZÉPKORÚ – Folytatódott a Szépkorúak köszöntése városunkban. Gombos István, humán ügyekért felelős alpolgármester 90. születésnapja alkalmából otthonában látogatta meg Pető Jánost.

OVIS SPORTNAP – Immár negyedik alkalommal szerveztek sportnapot a Római városrészi Tagóvodában. Lassingleitner Fruzsina, a körzet önkormányzati képviselője vállalkozók támogatásával egy új hintával lepte meg a gyerekeket.