2019. május 21. Híradó

SZÉPKORÚ – Újabb 90 éves városépítőt köszöntöttek. Gombos István, humán ügyekért felelős alpolgármester ezúttal Soós Jánosné, Etelka nénit látogatta meg a Dunasori Idősek Otthonában.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ – Az EP választások hajrájához érkezve a Magyar Szocialista Párt is sajtótájékoztatót tartott Dunaújvárosban. Az MSZP jelenlegi Ep képviselője, Ujhelyi István a helyi szervezet elnökével, Pintér Attilával ismertette a párt programját.

LAKOSSÁGI FÓRUM – Az Ep választások finisében Gyurcsány Ferenc a Dk elnöke is ellátogatott Dunaújvárosba, hogy egy lakossági fórum keretében bátorítsa az embereket a DK jelöltjeire való szavazásra.

SZENT KORONA – Június 1-jén több előadó részvételével a Szent Korona történetéről, az ereklye-kutatásról hallhatnak előadásokat a Dunaújvárosban első alkalommal megrendezett Szent Korona Napon. A konferencia részeként egy kiállítás is nyílik Szelényi Károly fotóművész képeiből. A programsorozatnak az Evangélikus Templom ad otthont.

PONTOSZTOZKODÁS – Ismét osztozott a pontokon a DPASE gárdája. Hazai pályán a tabellán a harmadik helyet elfoglaló SZEOL együttese érkezett Dunaújvárosba vasárnap, hogy megmérkőzzenek a mieinkkel.